Vanaf Nu Lid Van Thuiswinkel.org Waarborg

Thuiswinkel.org heeft de website van Indini, www.indini.com, succesvol gecertificeerd en mag vanaf heden het logo Thuiswinkel Waarborg voeren.

Het Thuiswinkel Waarborg is volgens onderzoek het kwaliteitskeurmerk waar de consument het meeste waarde aan hecht. Thuiswinkel Waarborg staat bekend als kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Indini is lid van Thuiswinkel Waarborg Zakelijk. Dat betekent dat zakelijke klanten bij www.indini.com gegarandeerd veilig en beschermd online kunnen shoppen. Iedere dag sluiten webshops zich aan bij dit keurmerk. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Bekijk de checklist met voordelen volgens de Consumentenbond. Of ga naar de pagina met het certificaat van www.indini.com.

Veilig Winkelen met de zekerheden van Thuiswinkel.org Waarborg

  • Veilig betalen
  • Privacy geborgd
  • Onafhankelijke geschillencommissie
  • Je weet bij wie je koopt
  • Ondersteund door de Consumentenbond

Meer informatie over de zekerheden van Thuiswinkel Waarborg? Klik hier voor uitgebreide omschrijving van alle zekerheden die je als klant geniet door te shoppen bij Indini.

Indini is 15 jaar vertrouwd leverancier van mode accessoires en sieraden voor groot winkelbedrijven, winkeliers, boutiquehouders en natuurlijk webshops. Sinds de start van de online verkoop is gekozen voor een veilige oplossing waarmee de klant ononderbroken haar inkopen kan doen. Met volle overtuiging van de meerwaarde van het Thuiswinkel certificaat wilt Indini het vertrouwen in de online webshop bekrachtigen. Klanten van Indini geven iedere maand feedback die wij verwerken in de dienstverlening en online winkel ervaring. Het voeren van het Thuiswinkel Waarborg logo ondersteunt de toewijding aan de gewaardeerde klanten van Indini.

Waarom letten op het Thuiswinkel Waarborg? 

Logo Thuiswinkel WaarborgThuiswinkel Waarborg is hét online kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. We hebben meer dan 2.200 webwinkels leden. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.

Thuiswinkel.org is de uitgever van het keurmerk. Je mag erop rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Alle leden worden jaarlijks ge(her)certificeerd.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »